Καλοκαιρινές βραδιές δίπλα στη θάλασσα με ωραία μουσική και παρέα! Λείπει ένα κρύο ποτάκι για να συμπληρώσει τη βραδιά σας! 

" /> Blog - Bodybalance | Γυμναστήριο Βόλος

Ποτό ή νερό?

Καλοκαιρινές βραδιές δίπλα στη θάλασσα με ωραία μουσική και παρέα! Λείπει ένα κρύο ποτάκι για να συμπληρώσει τη βραδιά σας! 

Φοβόσαστε ότι θα κάνετε ζημιά στη δίαιτα σας; Δεν ξέρετε τι να παραγγείλετε;

Τα νέα ό??ως, είναι καλά, με λίγο προγραμματισμό μπορείτε να αποφύγετε τη διατροφική καταστροφή, διότι υπάρχουν ορισμένα αλκοολούχα ποτά που είναι σχετικά χαμηλά σε θερμίδες.

Αν κάνετε δίαιτα ή απλά θέλετε ??α αποφύγετε την κατανάλωση περιττών θερμίδων από αλκοολούχα ποτά, μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω επιλογές

  • Μπύρα και κρασί

Αυτά τα δύο ποτά έχουν το χαμηλότερο αριθμό θερμίδων μεταξύ των αλκοολούχων ποτών.

Οι μπύρ??ς που είναι ελαφριές έχουν συνήθως  λίγότερς  θερμίδες, από μια κανονική.

Το κόκκινο και λευκό κρασί είναι επίσης, σχετικά χαμηλά σε θερμίδες.  Ο επιδόρπιος οίνος περιέχει περισσότερες θερμίδες ανά ποτήρι, γι αυτό καλύτερα να επιλέγετε ξηρές ποικιλίες για λιγότερες θερμίδες.

  • Ανάμεικτα Ποτά

Τα ανάμεικτα ποτά τείνουν να έχουν τις περισσότερες θερμίδες απ `όλα, όμως μερικά είναι καλύτερες επιλογές από κάποια άλλα. 

Για παράδειγμα ένα ποτήρι ρούμι με κόκα κόλα, μια βότκα πορτοκάλι, ή ένα μαρτίνι .

Υπάρχουν φυσικά και τα ποτά που δεν περιέχουν αλκοόλ και έχουν πολύ πιο λίγες εως και καθόλου θερμίδες.

  • Η σόδαΗ σόδα είναι ένα ποτό χωρίς ??ερμίδες, γι΄ αυτό και μας φαίνεται πολύ λογικό να την καταναλώνουμε ως αναψυκτικό κατά τη διάρκεια της δίαιτας.

  • Το νερό Αντικαταστήστε τα ανθρακούχα ποτά, με ή χωρίς θερμίδες, με το νερό. Δεν έχει καθόλου θερμίδες, είναι δροσιστικό και κάνει καλό στον οργανισμό.  •  Χυμός φρούτων

Ο χυμός είναι υγιεινός αλλά έχει θερμίδες. Αυτό μας δημιουργεί δίλημμα, θέλουμε τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά του στοιχεία, αλλά όχ?? την ζάχαρη που περιέχει. Γι΄ αυτό προτιμήστε φρέσκους χυμούς.

Χυμός Λαχανικών

Ο χυμός λαχανικών είναι π??λύ υγιεινός, θρεπτικός και έχει μισές θερμίδες από τον χυμό φρούτων. Επίσης, ένας χυμός από λαχανικά μας προσφέρει και φυτικές ίνες, που ελέγχουν την πείνα.

Όσοι  θέλετε να διατηρήσετε  το ??άρους σας,  2-3 μερίδες αλκοόλης την εβδομάδα δεν σας  εμποδίζει να έχετε κοινωνική ζωή και ταυτόχρονα δεν αποτελεί επιβάρυνση για τον οργανισμό και το βάρος.