ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

30 λεπτά αεροβικής άσκησης σε σύστημα λιποδιάλυσης
Στην προπόνηση αυτή κάνετε 30 λεπτά αερόβια άσκηση σε διάδρομο ή ελλειπτικό μηχάνημα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ένα από τα 3 συστήματα λιποδιάλυσης που δ??αθέτουμε: Slim Belly, Slim Legs και Infra Red thermo Lipolisys.

Slim Belly και Slim Legs

Η επανάσταση στο τοπικό αδυνάτισμα έγινε!
Με τα μοναδικά, πατενταρισμένα, Γερμανικά προιόντα Slim Belly & Slim Legs... Χάστε πόντους εκεί ακριβώς που θέλετε! Κοιλιά - Γλουτούς!

Το Body Balance Fitness Point παρέχει στα μέλη της τα φοβερά αυτά μηχανήματα που θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε εκεί ακριβώς που επιθυμείτε!

Αντίο Κοιλιά! Αντίο Ψωμάκια!

Το πρόβλημα

Όπως φαίνεται και στην εικόνα 1 που ακολουθεί η περιφέρεια και η κοιλιακή χώρα είναι τα σημεία στα οποία πολύ εύκολα συσσωρεύεται λίπος και πολύ δύσκολα απομακρύνεται. Βασική αιτιία είναι η ανεπαρκής κυκλοφορία αίματος στις προβληματικές περιοχές. Οι ως τώρα συμβατικοί τρόποι αντιμετώπισης και οι εξαντλητικές δ??αιτες οδηγούν στο αποτέλεσμα της εικόνας 2.

Γιατί το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιακής χώρας επιμένει και παραμένει παρόλα αυτά; Μετά την αερόβια άσκηση, με απλή επαφή στις περιοχές με συσσωρευμένο λίπος (κοιλιακή χώρα, γλουτοί) συνειδητοποιούμε ότι είναι ψυχρότερες σε σχέση με τις περιοχές που καλύπτονται από μια λεπτή στρώση υποδόριου λίπους (γάμπες, πλάτη χέρια)
Η λύση

Αδυνατίστε ακριβώς εκεί που επιθυμείτε!

Το πατενταρισμένο σύστημα Airpressure Bosyreforming Concept (ABC-ONE) αυξάνει με τους δύο θαλάμους εναλλασσόμενης πίεσης την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών. Οι δύο θάλαμοι εναλλασσόμενης πίεσης ενεργοποιούν τον λιπώδη ιστό με ρυθμικές κινήσεις πίεσης και χαλάρωσης. Έτσι τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών και ειδικά στην επιδερμίδα και τα λιποκύτταρα. Με το Slim Belly και το Slim Legs, η απώλεια κιλών μεταφράζεται σε απώλεια λίπους και πόντων από τα σημεία που πραγματικά το έχετε ανάγκη!Τα αποτελέσματα

Αντίο Κοιλιά! Αντίο Ψωμάκια!

  • Κατά μέσο όρο 8,5 εκατοστά (ελάχιστη τιμή 2,5cm, μέγιστη τιμή 23,5cm) μείωση της περιφέρειας σε μόλις 4 εβδομάδες σύμφωνα με μελέτες και έρευνα τόσο στην Γερμανία όσο και σε άλλες 13 χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης!
  • Η επιδερμίδα αναζωογονείται και επανακτά την ελαστικότητά της.
  • Έχει παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση των ραγάδων της εγκυμοσύνης.

Infra Red thermo Lipolisys

Έ??α σύστημα λιποδιάλυσης για όλο το σώμα.
Κάνοντας 30 λεπτά έντονο περπάτημα στο διάδρομο έχετε το αποτέλεσμα 3 ωρών τρέξιμο. Οι λάμπες infrared σας θερμαίνουν περιμετρικά όσο ασκείστε με αποτέλεσμα να αυξάνουν την αιμάτωση του σώματος και να πολλαπλασιάζουν τις καύσεις. Έτσι έχετε ??ς αποτέλεσμα συνολικό αδυνάτισμα και λιποδιάλυση.